Credit Expo Nederland komt dit najaar terug op een nieuwe locatie: Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch. Organisatoren Serge van Groningen en Marcel Wiedenbrugge van Next Level Academy: “2020 was in veel opzichten een bewogen jaar. Maar ook een jaar van reflectie en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

Het Credit Management  vakgebied heeft het een jaar zonder Credit Expo moeten stellen, maar dit najaar maken we een frisse start op een prachtige nieuwe locatie: Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. Een ruime locatie die bezoekers en partners veel mogelijkheden biedt om kennis te delen, te netwerken en de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied Credit Management te beleven.

Credit Expo Nederland

Credit Expo is het grootste business event voor de Nederlandse Credit Management sector met als doelgroep credit managers, credit risk managers, hoofden debiteurenbeheer, managers collections, financieel managers, risk managers en treasury managers. Kortom hét evenement voor alle betrokkenen in en bij de Nederlandse Credit Management sector.

Kennis en inspiratie en opdoen

Tijdens het evenement kunnen bezoekers kennis en inspiratie opdoen in diverse workshops en seminars, waarin een breed scala aan onderwerpen met betrekking tot Credit Management aan bod komen. Het programma omvat thema’s als:

  • Skills for the digital age: welke digitale technologieën gaan het vak domineren?
  • Leiding geven aan de digitale transformatie van credit management
  • Disruptie in de incassosector: van outsourcing naar insourcing
  • Van predictive naar prescriptive analytics
  • De impact van COVID-19 op de credit management functie

Netwerken met vakgenoten

De partners van Credit Expo kunnen tijdens de vele breaks actief netwerken op hun stand met de bezoekers. Nieuw is  ook het event-platform, waarmee vooraf afspraken met de partners kunnen worden gepland. Deelnemen als bezoeker is gratis als u deel uitmaakt van de doelgroep, zoals hierboven omschreven en/of op uitnodiging van de partners of de organisator.

Nieuwe locatie: Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch

Wilt u Credit Expo dit jaar weer als vanouds beleven? Noteer dan donderdag 28 oktober 2021 in Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch in uw agenda. Een centraal gelegen locatie die uitstekend is te bereiken vanuit de grote steden. Het is slechts een half uur rijden vanuit Utrecht en een uur vanuit Amsterdam. Ook met het openbaar vervoer is 1931 uitstekend bereikbaar. De registratie voor bezoekers wordt naar medio juni geopend. Mis het niet!

Credit Expo 2021 wordt coronaproof georganiseerd. Eventuele coronamaatregelen die op dat moment gelden, worden strikt nageleefd. Indien de maatregelen daar aanleiding toe geven, dan wordt Credit Expo 2021 hybride of volledig online georganiseerd op donderdag 28 oktober 2021. Het event gaat dit jaar dus zeker door.

Deelnemen als partner

Bent u actief in de credit management sector? Dan is dit de perfecte gelegenheid om uw toegevoegde waarde te tonen aan 1000 credit professionals op één dag.

Voor een nadere toelichting of een vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden voor deelname als partner kunt u contact opnemen met:


Serge van Groningen
Organisator Credit Expo 2021
M: +31 (0)6-29022791
E: serge@creditexpo.nl