OnGuard heeft het Credit Management Trendmeter onderzoek dat in de afgelopen jaren periodiek werd gehouden onder een panel van creditmanagers, aan het Verbond van Credit Management Bedrijven (VCMB) overgedragen.

OnGuard maakte voor het periodieke onderzoek gebruik van een panel dat vooral actief is in de B2B markt. Het VCMB wil het onderzoek uitbreiden naar de B2C markt, om zodoende de trendmeter representatief te maken voor de gehele Nederlandse markt voor creditmanagement. Het onderzoek zal worden uitgevoerd door Blauw Research, een onafhankelijk en gerenommeerd onderzoeksbureau.

Via de website van het VCMB kunt u zich aanmelden voor deelname aan de Credit Management Trendmeter. U ontvangt dan jaarlijks in september direct via Blauw Research een per e-mail een vragenlijst. Het invullen kost ongeveer 10 minuten van uw tijd. Alle gegevens worden anoniem en strikt vertrouwelijk verwerkt. Na afloop ontvangt u per e-mail een exemplaar van het onderzoeksrapport en maakt u bovendien kans op een wijnpakket.

U kunt zich aanmelden via de volgende link: www.vcmb.nl/credit-management-trendmeter

Bron: VCMB