Soms raak je enorm geïnspireerd door een seminar dat je bijwoont.

Dat overkwam mij bij het seminar MBA in 1 dag van Ben Tiggelaar. Het was een uiterst vermakelijke en zeer leerzame dag. Voortreffelijk hoe Ben Tiggelaar de juiste inzichten van managementdenkers koppelt aan de vele uitdagingen die we als managers in ons dagelijkse functioneren tegenkomen.

De entertainment en de praktische vertaling naar mijn eigen situatie zorgde daarbij voor een leuke afwisseling met de grote hoeveelheid informatie die je als deelnemer te verwerken kreeg. Direct na het eerste blok in de ochtend schreef ik voorin mijn cursusmap de titel “Credit Manager in één dag!”.  Waarom?

De hedendaagse Credit Manager staat eveneens voor een breed scala aan uitdagingen en voert zijn werk veelal uit op basis van “trial and error”. Omdat ons prachtige vak eigenlijk nog steeds in de kinderschoenen staat, zeker qua vakliteratuur, zouden heldere inzichten vanuit de reeds bestaande managementliteratuur die gekoppeld worden aan de uitdagingen van de Credit Manager mijn inziens een zeer welkome aanvulling zijn.

En hij gaat er dan ook komen Credit Manager in één dag! De geplande data zijn 11 april en 8 oktober 2013 in Hotel Mercure Utrecht Nieuwegein. Het belooft een spectaculair seminar te worden met bruikbare en inspirerende inzichten die de hedendaagse Credit Manager helpen bij het resultaatgericht en strategisch uitvoeren van het kredietbeleid.

Het seminar is bestemd voor iedereen die werkzaam is binnen het vakgebied Credit Management en die zich graag laat inspireren over hoe vooraanstaande managementdenkers een bijdrage kunnen leveren aan het volwassen worden van ons vakgebied. Credit Manager in één dag is een uniek seminar en een leerervaring om nooit te vergeten.

Na afloop van het seminar bent u voorzien van een andere mentale bril waardoor u een andere kijk op uw vak zult hebben, hierdoor kunt u beter, sneller en effectiever in staat zult zijn te anticiperen op de uitdagingen waar uw organisatie voor staat.  U hoop graag te ontmoeten! Klik hier voor meer informatie over het seminar Credit Manager in één dag

Bron: www.alexvangroningen.nl