Quercis Financial Solutions is momenteel nog een onbekende speler in de markt voor Credit Management. Op de 6e Credit Expo laat deze Exact Software partner zien dat de Quercis Credit Management Portal in een groeiende behoefte voorziet. Jeroen Krugers licht een en ander toe.

Wie en wat is Quercis Financial Solutions?

“Als zusterorganisatie van Quercis Information Consultant leveren wij Exact-addons voor specifieke financiële deelprocessen. We zijn een Gold Partner van Exact Software, dat producten levert voor financiële en logistieke processen van MKB-bedrijven.”

Een nieuw bedrijf?

“Quercis Information Consultants implementeert, ontwikkelt en levert al vier jaar producten in relatie met Exact Software. Het bedrijfsonderdeel, Quercis Financial Solutions, bestaat inderdaad pas een half jaar.”

Welk product presenteert Quercis op de 6e Credit Expo?

“De Quercis Credit Management Portal. Daarmee ondersteunen we gebruikers van Exact software op het gebied van creditmanagement. Veel klanten van Exact bevinden zich in het MKB-segment en maken een groei door. Daardoor ontstaat bij hen in toenemende mate de noodzaak om goed en nauwkeurig creditmanagement te voeren. Dat was voor Quercis reden om een goede oplossing te ontwikkelen. Exact onderkent de toegevoegde waarde ervan ondersteunt de oplossing als addon op haar standaardproducten”.

Wat maakt Quercis Credit Management Portal bijzonder ten opzichte van andere creditmanagement-software?

“Er zijn uiteraard ook andere pakketten te koppelen aan Exact. Dat zijn echter op zichzelf staande systemen. Het unieke van onze oplossing is de volledige integratie met Exact. Met de Quercis Credit Management Portal vindt alle verrijking van informatie plaats in Exact. Dat geeft een volledig klantdossier met alle informatie inzake betaalgedrag, openstaande posten, disputen en daarop genomen acties, verstuurde facturen en zeer uitgebreide rapportage mogelijkheden.”

Welke begeleiding kunnen Exact-gebruikers verwachten bij de implementatie van Quercis Credit Management Portal?

“Onze medewerkers ondersteunen niet alleen met technische kennis maar vooral vanuit hun praktische ervaring op het gebied van creditmanagement. Het zijn dus niet wat we wel eens de ‘knoppenpiloten’ noemen, maar mensen met vakinhoudelijke kennis en/of een managementachtergrond in het vakgebied.”

Meer weten? Kom voor een uitgebreide productpresentatie naar stand NB.32 op de 6e Credit Expo op woensdag 17 november 2010 in het Nieuwegein Business Center.

Bron: www.creditexpo.nl