Credit Tools zal de Credit Expo aangrijpen als formeel releasemoment voor een volledig nieuwe versie van het softwarepakket MatchMaker®, het softwarepakket wat wordt gebruikt voor het efficiënt verwerken van betalingen. Het is één van de concrete oplossingen die zijn gerealiseerd binnen de nieuwe ontwikkelfilosofie en product roadmap van Credit Tools zoals vorig jaar gepresenteerd tijdens de Credit Expo.

Pim van der Hagen, directeur: ” vorig jaar hebben we tijdens de Credit Expo onze product roadmap voor de komende jaren gepresenteerd. We kiezen voor een modulair opgebouwde automatiseringsoplossing voor het proces van klantacceptatie tot en met gerechtelijke incasso. Deze modules kunnen ook als zelfstandig pakket worden geïmplementeerd. MatchMaker® is hier een prachtig voorbeeld van, het kan in combinatie met alle reguliere financiële systemen worden ingezet om betalingsverwerking verregaand te automatiseren en kosten te besparen. ”

MatchMaker is een (volledig in Microsoft .Net ontwikkeld) softwarepakket wat kan worden gebruikt voor het zoveel mogelijk geautomatiseerd verwerken van dagelijkse, soms enorme hoeveelheden betalingen, door het inlezen van alle reguliere bankformaten (bestanden). Hiervoor zijn heel flexibel reconciliatieregels in te richten om zo handmatige nabewerking tot een minimum te beperken. Uiteraard bevat het systeem diverse sturingsinstrumenten om op performance indicatoren en werkverdeling te sturen, zoals de nieuw toegevoegde managementcockpit en een flexibele rapportgenerator.

De journaalposten interface zorgt tenslotte voor een sluitende verantwoording naar de grootboekadministratie. MatchMaker is multi user en kan het werk efficiënt verdelen over de afdeling. MatchMaker kan in principe koppelen met ieder ERP- of boekhoudsysteem. Voor meer informatie: bezoek de stand van Credit Tools op de Credit Expo of stuur een e-mail naar info@credittools.nl

Bron: www.creditexpo.nl