SAP specialist Ctac en Graydon lanceren een koppeling tussen SAP Finance en de Graydon-database.

Met deze koppeling spelen de twee bedrijven in op de behoefte aan betrouwbare kredietinformatie onder hun klanten. Veel Ctac- en Graydon-klanten gebruiken SAP Finance voor hun financiële administratie en financieel beheer.

Dankzij de directe koppeling tussen de SAP module en de Graydon-database beschikken SAP klanten binnen hun eigen SAP omgeving over directe toegang tot relevante gegevens over (potentiële) klanten. Graydon biedt onder meer data over kredietwaardigheid, financiële gezondheid en betaalscore. Daarnaast voorziet de koppeling in de mogelijkheid om klantgegevens correct op te nemen in het SAP systeem voor wat betreft adressering en tenaamstelling.

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Als SAP specialist blijven wij continu innoveren, zodat onze klanten het maximale halen uit hun investering in SAP. De door mYuice ontwikkelde koppeling tussen SAP Finance en de Graydon-database is daar een sterk voorbeeld van. De oplossing vereenvoudigt het gebruik van Graydon-data en biedt een stevige basis voor betrouwbaar zakendoen met klanten. We maken sinds kort ook zelf gebruik van de koppeling. We hebben zelfs het Graydon Certificaat ontvangen. Daarmee behoren we als bedrijf tot de vijf procent van financieel meest gezonde bedrijven in de ICT-branche.”

Peter Schoenmaker, manager Business Partners bij Graydon: “Naast het vereenvoudigde gebruik van onze data zorgt de oplossing ook voor meer effectiviteit. Het handmatig overzetten van gegevens is altijd foutgevoelig. Met deze directe koppeling is er geen twijfel meer over de juistheid van data. SAP Finance-gebruikers kunnen nu zonder extra handelingen binnen de eigen SAP omgeving snel en effectief nieuwe klanten identificeren en bestaande klanten checken op kredietwaardigheid en financiële gezondheid.”Bron: www.ctac.nl