OnGuard, marktleider in order to cash solutions heeft per 1 augustus 2017 Daniël van den Hoven benoemd tot Vice President Alliances & Partners. Van den Hoven gaat zich bezighouden met het optimaliseren van de huidige channel strategie. Hij gaat op zoek naar de juiste channel partners om het OnGuard-platform verder uit te breiden en de beste balans tussen de indirecte en directe sales te realiseren.

Van den Hoven heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het indirecte verkoopkanaal. Ook voor zijn vorige werkgevers als Cisco/WebEx, Twinfield en VANAD Group zijn channel partners altijd een belangrijk onderdeel geweest voor de marketing-, sales- en support-activiteiten. Deze jarenlange ervaring heeft Van den Hoven goed kunnen benutten binnen onder andere de genoemde bedrijven. In zijn laatste functie als VP VANAD Aloha bouwde hij een succesvol indirect verkoopkanaal.

Daniël van den Hoven over zijn functie: “Mijn missie is geslaagd wanneer de juiste mix van channel partners aan boord is en er daarmee een partner eco-systeem staat, waarmee de klanten van OnGuard oplossingen vinden die zij nodig hebben om zelf competitief te zijn. Ik kijk er naar uit om binnen OnGuard de samenwerking op te zoeken met het direct sales- en marketingteam om onze klanten en partners optimaal van dienst te kunnen zijn.”

Bert van der Zwan, CEO bij OnGuard: “OnGuard heeft als missie om organisaties veerkrachtiger te maken door het volledige order-to-cash proces uit handen te nemen. Om dit te bereiken werken wij wereldwijd samen met gecertificeerde partners. De meer dan 20 jaar ervaring die Daniël inmiddels heeft opgedaan is daarom zeer welkom binnen OnGuard. Met zijn durf en enthousiasme, gaat hij de uitdaging om het indirecte verkoopkanaal verder te brengen en een groot succes te maken.”

Daniël van den Hoven, VP Alliances & Partners OnGuard

Bron: Persberichten.com