Ook dit jaar zal de 6e Credit Expo op woensdag 17 november in het Nieuwegein Business Center druk bezocht worden door de huidige generatie beslissers en beleidsbepalers op het gebied van Credit Management.

In de afgelopen periode heeft het Verbond van Credit Management Bedrijven (VCMB) goede contacten weten te ontwikkelen op verschillende hogescholen in Nederland en in het bijzonder bij de HBO Raad. Door deze contacten wordt Cedit Management in het reguliere onderwijs op de kaart gezet. Dat dit voor de toekomst van Credit Management van belang is zal helder zijn.  Het betreft immers de volgende generatie creditmanagers.

Binnen dit kader is door het VCMB, in overleg met de organisatie van de Credit Expo, besloten om dit jaar een groep HBO bedrijfseconomie studenten uit te nodigen en hen de mogelijkheid te geven om Credit Expo te bezoeken. Het speciale programma start om 11.00 uur en eindigt omstreeks 14.00 uur. Om 12.30 wordt voor de studenten een besloten workshop verzorgd onder de titel "De toekomst van Credit Management".

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van het Verbond van Credit Management Bedrijven: www.vcmb.nl

Bron: creditexpo.nl