Maxim debiteurenbeheer software gaat verder onder de naam Mind2Pay. Met deze nieuwe naam wil Mind2Pay een bredere B2C en B2B doelgroep aanspreken. De applicatie is volledig multi-language, multi-company en multi-currency dus ook het buitenland lonkt.

Mind2Pay staat voor een slimme èn persoonlijke benadering van debiteuren met als resultaat een efficiënter debiteurenbeheer proces, een beter betaalgedrag en meer persoonlijke aandacht voor de debiteur die dit nodig heeft.

Maatschappelijk verantwoorde robotisering heeft de toekomst. Mind2Pay speelt daarop in en maakt gebruik van bots (gerobotiseerde processen) die het onpersoonlijke deel van het debiteurenbeheer-proces uitvoeren en de medewerkers aansturen middels een persoonlijke agenda voor de menselijke kant van het vak. De functie van de debiteurenbeheerder krijgt hierdoor meer glans en inhoud en de debiteuren krijgen vaker persoonlijk contact.

De bots van Mind2Pay verzamelen data teneinde het betaalgedrag van klanten te analyseren. Niet iedere klant is immers hetzelfde en het is niet altijd dezelfde klant die in de debiteurenlijst staat. Door deze data-analyse kunnen de bots vervolgens heel nauwgezet de volgende stap in het debiteurenproces bepalen en de bijbehorende tone of voice. Goed ingericht en gebruikt kan op deze wijze robotisering op een klantvriendelijke manier circa 80% van de debiteurenbeheerprocessen afhandelen. Hierdoor ontstaat veel meer tijd voor die klant die de aandacht nodig heeft. Het resultaat is verbluffend, de klantwaardering & loyaliteit schieten omhoog en de openstaande posten dalen met gemiddeld 30%!

Debiteuren beheer software Mind2Pay nu ook branchespecialist op Transport gebied

In samenwerking met een grote transportonderneming heeft Mind2Pay een aantal transportwereld specifieke functionaliteiten gebouwd die het debiteurenbeheer een stuk makkelijker maken en die de risico’s aanzienlijk verkleinen.

In de transportwereld krijg je te maken met een veelheid aan nationale en internationale handels- en productiebedrijven waarbij het zicht op kredietwaardigheid niet altijd duidelijk is. De bedragen zijn veelal hoog, de betalingstermijnen lang en de risico’s dus navenant hoog. Veel transportbedrijven werken dan ook met kredietlimieten om de risico’s enigszins in te kunnen blijven schatten.

Mind2Pay helpt transportbedrijven om middels gerobotiseerde processen zeer snel en volledig automatisch openstaande posten op te volgen. Hierdoor blijft er tijd over om de echte probleemgevallen op te lossen. Maar daarnaast heeft Mind2Pay nu ook een oplossing voor Vracht Onderweg, veelal is de vracht onderweg nog niet verwerkt in de kredietrisico’s met als gevolg dat er meer uitstaat dan eigenlijk verantwoord is. Door de Vracht Onderweg mee te nemen in de risicoscore en hier in de workflows rekening mee te houden worden de risico’s substantieel verlaagd en ontstaat er direct inzicht in de actuele posities.

Meer weten over de Mind2Pay specifieke debiteurenoplossing voor transportbedrijven? Kennismaken met de uitgebreide rapportagemogelijkheden? Neem dan contact op met Wim Brugman – wim.brugman@mind2pay.com

Bron: Mind2Pay / Credit Expo