Op maandag 7 juni 2010 wordt de derde editie van het factuurcongres gehouden in het Evoluon te Eindhoven. Gelet op de roerige economische tijd vindt organisator Factuurwijzer het van belang dat de doelgroep van het Factuurcongres ook dit jaar zonder enige financiële drempel de voordelen van e-factureren kan ervaren.
Gratis toegang

De deelname aan het Factuurcongres 2010 is kosteloos voor bezoekers die behoren tot de doelgroep van het Factuurcongres die een korte anonieme enquête hebben ingevuld en het Factuurcongres daadwerkelijk bezoeken. Professionals, zoals operators, resellers, service providers, banken, congresorganisaties en consultants kunnen € 80,- op de toegangsprijs besparen door de anonieme enquête in te vullen.

Informatiemarkt en parallelsessies
Het Factuurcongres is het grootste evenement in zijn soort met een marktplaats waar informatiemarkt en congres samenvloeien. Inmiddels hebben meer dan dertig organisaties hun medewerking toegezegd. Daarmee krijgen de honderden bezoekers ruim de gelegenheid zich te oriënteren. Bovendien kunnen ze tijdens negen parallelsessies inspiratie opdoen of hun eigen situatie vergelijken met de gepresenteerde praktijkvoorbeelden.

Factuurmonitor 2010
Ook dit jaar wordt de Factuurmonitor gepresenteerd. Statistische informatie over e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking wordt bondig geanalyseerd en helder toegelicht. De Factuurmonitor heeft een waarde van € 500,- en alle bezoekers van het Factuurcongres 2010 ontvangen deze gratis.

Gouden Facturen 2010
Op het Factuurcongres 2010 slepen de beste praktijkvoorbeelden vijf Gouden Facturen in de wacht. De genomineerde organisaties presenteren plenair hun praktijkvoorbeelden. Vier Gouden Facturen worden door een vakkundige jury vergeven, de vijfde is een publieksprijs.

Keurmerk e-Factureren
Vanwege diverse ontwikkelingen is het keurmerk ingesteld om het vertrouwen en bekendheid in producten en diensten rondom e-factureren en factuurautomatisering verder te vergroten. De deelnemers van de pilot krijgen tijdens het Factuurcongres als eersten het Keurmerk e-Factureren officieel uitgereikt.

Over Factuurwijzer
Organisator Factuurwijzer is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en factuurautomatisering. Met onze kennis en expertise realiseren we op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking maximaal voordeel voor onze klanten, zowel voor zakelijke als voor non-profitorganisaties.

Kijk voor meer informatie over het factuurcongres op: www.factuurcongres.nl

Bron: creditexpo.nl