Bos Incasso
Heeft uw klant nog niet betaald en u zoekt een betrouwbaar incassobureau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu werkzaam bent in het mkb of bij een grootzakelijke organisatie, u kunt rekenen op een zorgeloze dienstverlening bij het incasseren van uw openstaande facturen. Dit doen we al sinds 1994. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een landelijk actief incassobureau. Dankzij onze aanpak weten we in de meeste gevallen tot een passende betaaloplossing te komen.

Onze benadering
Is iemand gewoonweg vergeten de factuur te betalen of betaalt iemand niet omdat er geen geld is? In onze benadering houden we rekening met deze verschillen. Bij de ene debiteurklant is het sturen van een digitaal betaalverzoek voldoende, bij de andere debiteurklant helpen we door een passende betaalregeling te treffen. Het is voor ons niet meer dan logisch dat het oplossen van schulden om persoonlijke dienstverlening gaat. We streven naar een betaaloplossing die aansluit bij de (financiële) omstandigheden van uw debiteurklant.

Of je dat nu maatschappelijk verantwoord, sociaal of ethisch incasseren noemt: deze persoons- en oplossingsgerichte benadering is bij ons al jaren de norm.

Wat doen we nog meer?
Naast het innen van openstaande facturen adviseren we bij het optimaliseren van uw debiteurenbeheer, verzorgen we trainingen en geven juridisch advies. Ook kunt u bij ons terecht voor het (tijdelijk) uitbesteden van uw debiteurenbeheer, belacties of het uitvoeren van huisbezoeken.

Bedrijfsnaam Bos Incasso
Adres Van Elmptstraat 16-8
Postcode 9723 ZL
Plaats Groningen
Land Nederland
Telefoon 050 - 368 60 76
FAX 050 - 368 60 79
Internet www.bosincasso.nl
E-mail sales@bosincasso.nl