BPI biedt state-of-the-art add-on oplossingen voor SAP® ERP en S/4HANA® op het gebied van bank reconciliatie en automatische cash applicatie. Vele multinationale klanten en beursgenoteerde organisaties profiteren sinds 2012 van de ongeëvenaarde procesautomatiserings- en optimalisatiemogelijkheden van BPI’s oplossingsportfolio zoals EBS Workbench®. BPI’s Workbench-oplossingen zijn innovatieve concepten die worden omgezet in softwaretoepassingen. Onze oplossingen zorgen ervoor dat organisaties probleemloos een cash-applicatieproces van wereldklasse op elke schaal kunnen realiseren of deze nu gedecentraliseerd zijn of ondergebracht zijn in een shared service center.

Onze klantenkring bestaat o.a. uit toonaangevende technologiebedrijven, chemie concerns, energieleveranciers, farmaceuten, petroleummaatschappijen, universiteiten en banken. 

Ons product

EBS Workbench®, is een oplossing voor het automatisch verwerken van banktransacties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste (RPA) technologie waarbij de eind gebruiker het systeem “leert” hoe bank transacties verwerkt moeten worden. EBS Workbench® is volledig geïntegreerd in SAP en het helpt onze klanten doordat het (veelal standaard) repeterende werk geautomatiseerd kan worden door de gebruiker, zonder dat men hiervoor IT ontwikkeling nodig heeft. Door het inzetten van onze producten kunt u zich focussen op andere belangrijke taken en de geïntegreerde KPI-rapportage kan gebruikt worden om verbeteringen door te voeren in het cash collection en cash application proces. 

www.bpi-gmbh.de/en/

BPI Business Process Integration GmbH

Bedrijfsnaam BPI Business Process Integration GmbH
Adres Vangerowstrasse 18
Postcode D-69115
Plaats Heidelberg
Land Duitsland
Telefoon +49 (0) 6221 418 214
FAX +49 (0) 6221 418 220
Internet www.bpi-gmbh.de/en/
E-mail info@bpi-gmbh.de