Wij helpen de groeiende kosten van afhandeling van insolventiedossiers te verminderen

Bedrijven hebben te maken met een groeiend aantal insolventiedossiers van consumenten en daardoor een groei in operationele kosten. Met onze IT-oplossingen, operationele dienstverlening en expertise helpen wij bedrijven bij een zo efficiënt mogelijke afhandeling van insolventie dossiers zodat operationele kosten worden geminimaliseerd en dossiers sneller worden behandeld.

Wij helpen met IT-oplossingen tot en met volledige outsourcing
Als schuldeiser kunt u uw volledige insolventieproces aan ons outsourcen zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Ook kunt u alleen één of meerdere van onze IT oplossingen inzetten.
Met ons SchuldenPlatform worden schuldeisers gekoppeld met bijna 5.000 schuldhulpverleners en bewindvoerders. Als schuldeiser kunt u hierdoor eenvoudiger en tegen lagere kosten insolventiedossiers afhandelen.

Daarnaast bieden wij diverse aanverwante IT-oplossingen, bijvoorbeeld de SolventieCheck voor het optimaal signaleren van insolventie bij consumenten en is het mogelijk deze oplossingen (met behulp van API’s) aan elkaar te koppelen om voor iedere organisatie de meest geschikte totaaloplossing te realiseren.

Onze certificeringen
Vanzelfsprekend gaan wij veilig en verantwoord met data om volgens AVG richtlijnen en zijn wij gecertificeerd volgens normen van ISEA 3402 en ISO 27001 normen.

Bedrijfsnaam BringWay
Adres Coolsingel 104
Postcode 3011 AG
Plaats Rotterdam
Land Nederland
Internet www.home.bringway.com