CONCREDIS is de credit management specialist die er voor zorgt dat bedrijven hun omzet sneller betaald krijgen. Hierdoor kunnen onze klanten sneller investeren, minder afschrijven en hebben een lagere voorziening, rentelasten en beheerskosten.

Dit doen we door het leveren van goede interim debiteurenbeheerders, die op een commerciële en assertieve manier uw facturen tijdig, professioneel en klantgericht incasseren. Onze consultants adviseren hoe het order-to-cash proces optimaal kan worden ingericht, zodat de cash flow verbetert en de financiële risico’s verminderen.

Daarnaast werft en selecteert Concredis medewerkers voor de permanente invulling van credit management vacatures en trainen en leiden wij de medewerkers van onze opdrachtgevers op, zodat zij succesvoller in hun werk zijn. Als één van de weinige financiële opleidingsinstituten is Concredis CEDEO erkend. Door onze trainingen hebben wij al vele debiteurenafdelingen effectiever laten (samen) werken en zijn de prestaties sterk verbeterd.

Bedrijfsnaam Concredis
Adres Contactweg 129
Postcode 1014 BJ
Plaats Amsterdam
Land Nederland
Telefoon 020-4861086
FAX 020-4868406
Internet www.concredis.nl
E-mail info@concredis.nl