Data B. Mailservice B.V.

Data B. Mailservice B.V. is specialist in crossmediale correspondentiestromen, met een sterke focus op transactiemail. Sinds 1990 verzorgt een gemotiveerd team van professionals de fysieke en digitale documentstromen voor zeer uiteenlopende bedrijven en instanties.

U kunt bij ons terecht voor het printen, couverteren en versturen van (vertrouwelijke) documenten alsook voor het verwerken en versturen van digitale berichten. De combinatie van fysieke en digitale diensten, maakt Data B. Mailservice tot een hoogwaardig partner voor al uw (crossmediale) communicatie.

De huidige klantenkring van Data B. Mailservice B.V. bestaat uit gemeentes, belastingsamenwerkingen, overheidsinstanties, banken en grote verzekeringsmaatschappijen, maar ook het MKB vindt in ons een betrouwbare partner. Of het nu gaat om (WOZ-)belastingaanslagen, prolongaties of facturen, herinneringen en aanmaningen: de verwerking van uw (zeer) vertrouwelijke transactiemail kunt u met een gerust hart aan Data B. Mailservice B.V. overlaten.

  • Zeer modern machinepark
  • Totale ontzorging van zowel fysieke als digitale documentstromen
  • Uw partner in gepersonaliseerde klantcommunicatie
  • Hoogwaardige dienstverlening sinds 1990
  • Betrouwbaar, integer en persoonlijk

Diensten

Data B. Mailservice B.V. is specialist in het ontzorgen en adviseren van organisaties op het gebied van documentmanagement. Dat houdt in dat wij de digitale en fysieke documentstromen – van ruwe data tot (digitale) deurmat – uit handen kunnen nemen. Van het printen, couverteren en versturen van fysieke poststukken tot het mailen of klaarzetten van digitale berichten in een beveiligde (DigiD) omgeving; Data B. Mailservice B.V. is uw partner. Onze mensen en machines zijn in staat om tot op het kleinste variabele niveau uiteenlopende documenten te verwerken, samen te voegen en te verzenden. Die flexibiliteit zorgt ervoor dat u van ons een maatwerk dienstverlening mag verwachten, met de snelheid en het gemak van een uniforme bulkopdracht.

 

Bedrijfsnaam Data B. Mailservice
Adres Kapteynlaan 23
Postcode 9351 VG
Plaats Leek
Land Nederland
Telefoon 0594-552900
FAX 0594-552999
Internet www.datab.nl