Al ruim 25 jaar helpt Euler Hermes ondernemers in Nederland met inzicht over en oplossingen voor haar betaalrisico’s. We bieden hiervoor kredietverzekeringen, bankgaranties en internationale incasso. Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeringen en dochteronderneming van Allianz. Met onze gedegen kennis helpen wij ondernemers de juiste klanten te kiezen om zaken mee te doen, terwijl ons kredietverzekeringsaanbod klanten de zekerheid biedt dat de facturen betaald worden.

Tot onze handelsverzekeringsoplossingen behoren:
Kredietverzekeringen
Internationale incasso
Garanties

Onze kredietanalisten en risico-experts zijn over de hele wereld gevestigd in meer dan 50 landen, waardoor we altijd in de buurt zijn van de ondernemer. Door alles goed in de gaten te houden, krijgen we een ongeëvenaard inzicht in de wereld en uw bedrijfstak. Deze kennis vormt de kern van de oplossingen die we aanbieden. Bovendien hebben we onze eigen economen die voortdurend de wereldwijde economische trends analyseren om u de inzichten te bieden die u nodig hebt voor uw succes. Ze leveren meer dan alleen ruwe cijfers – ondernemers profiteren van hun gedegen kennis en ervaring.
Door u optimale kennis te verschaffen om goed gefundeerde beslissingen over uw klanten en potentiële klanten te nemen, dragen we bij aan de succesvolle groei van ondernemers.

Bedrijfsnaam Euler Hermes Nederland
Adres Pettelaarpark 20
Postcode 5216 PD
Plaats 's Hertogenbosch
Land Nederland
Telefoon 088 122 45 68
Internet www.eulerhermes.nl