Mail to Pay is dé specialist in het automatiseren van het debiteurenproces en het verzenden van grote hoeveelheden betaalverzoeken. Dat doen we onder andere voor vooruitstrevende organisaties als VGZ, Univé, Ymere, PWN, Nationale Nederlanden, ENGIE en Gemeente Amsterdam. Maandelijks worden er meer dan twee miljoen betaalverzoeken via e-mail, sms, print of telefoon verstuurd. Dit alles doet Mail to Pay met een team van dertig mensen, allemaal experts en technici uit de creditmanagementwereld. Naast het hoofdkantoor in Alblasserdam, heeft Mail to Pay kantoren in Antwerpen en Emsbüren.

Laatste innovaties

Door jarenlange ervaring in credit management te combineren met de laatste innovaties, zoals PSD2 en machine learning, is het Mail to Pay gelukt een platform te ontwikkelen dat de communicatie met de klant volledig automatiseert. Mail to Pay heeft Robotic Process Automation (RPA) geoptimaliseerd voor het debiteurenproces. Met Mail to Pay als partner zet je dan ook een grote stap voorwaarts in de digitale transformatie van jouw organisatie en optimaliseer je meerdere financiële bedrijfsprocessen.

Ultieme klantbeleving

Het platform van Mail to Pay ontfermt zich over het gehele debiteurenproces. Van het verzenden van de eerste factuur tot de laatste aanmaning. Het toepassen van algoritmes en machine learning op historische data zorgt ervoor dat het systeem de klant altijd op de juiste manier, op het beste moment en met de correcte toon benadert. Hierdoor ervaart de klant de beste klantbeleving en dat resulteert weer in een lagere drempel en een hogere bereidheid om de factuur direct te betalen. Met andere woorden: organisaties die de software van Mail to Pay inzetten, benaderen hun klanten klantvriendelijker en krijgen openstaande rekeningen beter en sneller betaald, zonder onnodige kosten voor de klant.

Bedrijfsnaam Mail to Pay
Adres Van Coulsterweg 2
Postcode 2952 CB
Plaats Alblasserdam
Land Nederland
Telefoon +31(0)85 - 273 7494
Internet www.mailtopay.nl
E-mail info@mailtopay.nl