POM helpt organisaties in uiteenlopende sectoren om beter, sneller, klantvriendelijker en socialer te incasseren, tegen lagere kosten. Met onze oplossingen bieden we organisaties én hun klanten gemoedsrust. Daarom staat POM voor ‘Peace of Mind’. Hoe we die peace of mind voor elkaar krijgen? Door ons geavanceerde technische platform te combineren met een mensgerichte benadering.

Onze oplossingen

De missie van POM is om klanten een prettige en moeiteloze betaalervaring te bieden: gebruik je POM, dan betaal je met een glimlach. Daarnaast verlichten we het werk van facturatie- en creditmanagementteams door maximaal te automatiseren – van de factuur tot de laatste aanmaning. Maak kennis met POM Invoice, POM Payment en POM Collect!

POM Invoice

Met POM Invoice wordt het facturatieproces een fluitje van een cent. Of het nu op papier of digitaal gaat, POM Invoice automatiseert en vereenvoudigt het factureringsproces. Organisaties kunnen onze moderne factuurtemplates combineren met hun eigen huisstijl en de factuur versturen via het favoriete kanaal van hun klant. Zo ervaren klanten een moeiteloze betaalervaring én krijgen organisaties sneller betaald.

POM Payment

Een simpele klik op de betaallink of een scan van QR-code. Zo start elk betaalproces via POM Payment. Een paar klikken later is de betaling al afgerond. Makkelijk, snel efficiënt en klantvriendelijk. Met directe betalingen naar de bankrekening van de organisatie en een supersnelle verwerking.

POM Collect

Het best mogelijke debiteurenbeheerproces met hulp van automatisering en kunstmatige intelligentie, dat is POM Collect. Automatische opvolging van openstaande facturen, slimme herinneringen en een gepersonaliseerde benadering stimuleert goed betaalgedrag en versterkt de relatie met klanten. POM Collect helpt ervoor te zorgen dat facturen op tijd worden betaald én geeft inzicht in klanten en hun betaalgedrag.

“Met POM Invoice, POM Payment en POM Collect omvatten we het gehele order-to-cashproces en helpen we organisaties beter, sneller, socialer én tegen lagere kosten te incasseren.” Kees Neven, CEO POM

Bedrijfsnaam POM – Peace of Mind
Adres Van Coulsterweg 2
Postcode 2952 CB
Plaats Alblasserdam
Land Nederland
Telefoon +31(0)85 - 273 7494
Internet www.pom.eu/nl
E-mail info@pom.eu