Voor bedrijven – klein of groot, lokaal of wereldwijd – is elke interactie met hun klanten van cruciaal belang. Een zakelijke transactie betekent tegenwoordig meer dan dat alleen. Het is een mogelijkheid om een betekenisvolle verbinding aan te gaan. Een moment om een positieve impact te hebben op iemands leven. Het is een mogelijkheid om een klant in een echte merkambassadeur te veranderen en een kans om een klant voor het leven te winnen.

Quadient is de drijvende kracht achter ’s werelds meest betekenisvolle klantervaringen. Wij helpen organisaties een uitzonderlijke ervaring te bieden door ons te richten op drie belangrijke oplossingen:

  • Post gerelateerde oplossingen: Voor organisaties die postverzending gemakkelijker willen maken, bieden wij de hardware, software en expertise die nodig is voor nauwkeurige en tijdige communicatie.
  • Business Proces Automation: Voor bedrijven die documentproductieprocessen en afdelingsworkflows willen stroomlijnen, bieden wij digitale oplossingen die helpen de communicatie te automatiseren en de cashflow te versnellen.
  • Customer Experience Management: Voor bedrijven die concurreren door een uitzonderlijke klantervaring te bieden, bieden wij omnichannel software-oplossingen en expertise voor een betekenisvolle klantervaring die aan alle wetten voldoet.

Speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven is Quadient Impress ontwikkeld. Quadient Impress is een complete SaaS-oplossing voor multichannel communicatie die uw volledige workflow voor uitgaande documenten automatiseert, zodat u overal vandaan documenten kunt verwerken, verzenden en beheren. Het geeft u de flexibiliteit om transactiedocumenten zoals facturen, kennisgevingen en brieven te verzenden via verschillende kanalen: print (zelf geprint of uitbesteed), digitaal (bijv. email of portal) of volledig elektronisch (EDI, bijv. PEPPOL). Daarnaast biedt Quadient software aan op het gebied van Account Receivable en Account Payable.

Bedrijfsnaam Quadient
Adres Transistorstraat 7
Postcode 1322 CJ
Plaats Almere
Land Nederland
Telefoon 036-5496300
Internet www.quadient.com/nl-NL/over-quadient
E-mail Informatie.nl@quadient.com