Schulden.nl helpt je gratis bij het vroegtijdig oplossen van een betalingsachterstand. Je bent doorverwezen door een organisatie die bij ons is aangesloten met het advies je betalingsachterstand aan te pakken. Het enige dat je hoeft te doen is jezelf aanmelden.

Werkwijze
Wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op. Op basis van een informerend gesprek, eventueel in combinatie met een persoonlijk vervolggesprek, bekijken we welke acties nodig zijn. De eerste acties voeren we meteen uit. Daarna volgt, indien nodig, snel overdracht naar instanties die jouw financiële problemen aanpakken.

PLANgroep en Zuidweg & Partners
Schulden.nl is een initiatief van PLANgroep en Zuidweg & Partners. Beide organisaties bieden al jarenlang schulddienstverlening aan in Nederland en werken voornamelijk voor gemeenten. PLANgroep richt zich hierbij op particulieren en Zuidweg & Partners richt zich op ondernemers en ex-ondernemers. Beide organisaties zijn lid van de branchevereniging voor schuldhulpverlening (NVVK). Dit betekent dat je kunt rekenen op betrouwbare en kwalitatief goede dienstverlening.

Bedrijfsnaam Schulden.nl
Adres Erasmusweg 1
Postcode 4104 AH
Plaats Culemborg
Land Nederland
Telefoon 0800 8482257
Internet www.schulden.nl
E-mail info@schulden.nl