Met een incassotraject van ZWS Incasso – hét incassobureau uit Almere met een landelijke dekking – worden de facturen voor uw geleverde diensten altijd op tijd betaald en blijft de goede relatie met uw klant behouden. Een flexibel incassotraject waarin de band met uw klant centraal staat vinden wij belangrijk. Samen met u zorgen we ervoor dat uw debiteuren snel betalen; hoe klein of groot het openstaande bedrag ook is. Ons incassobureau in Almere incasseert 88% van de vorderingen binnen 30 dagen. ZWS Incasso heeft een algehele succesratio van maar liefst 94%.

Een incassozaak indienen: zo gaan wij te werk

Via ons online klantenportaal dient u heel eenvoudig een nieuwe incassozaak in. Na het invullen van de benodigde gegevens starten wij binnen 1 uur (op werkdagen) het incassotraject. Indien nodig nemen wij contact met u op als wij aanvullende informatie nodig hebben. Desgewenst kunt u de benodigde gegevens per e-mail toesturen; wij maken dan een nieuwe incassozaak voor u aan.

Als u besluit om ons incassobureau in Almere in de hand te nemen, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat het openstaande bedrag zo spoedig mogelijk betaald wordt. Dit doen wij op een manier waarbij er geen afbreuk gedaan wordt aan de goede relatie tussen u en uw klant. Wij proberen te allen tijde met persoonlijkheid en vriendelijkheid de goede relatie in stand te houden.

ZWS Incasso is gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen voor bedrijven die producten en/of diensten leveren aan bedrijven (B2B) en/of consumenten (B2C). Er zijn diverse verschillen als het aankomt op het incasseren van vorderingen bij bedrijven of consumenten, zowel op het gebied van kosten als op het gebied van de mogelijkheden voor het incasseren van openstaande vorderingen. Hoe de situatie ook is, ZWS Incasso biedt u een oplossing op maat.Ons incassobureau heeft haar roots in Almere liggen, maar is landelijk actief.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • Debiteurenbeheer
  • Minnelijke incasso
  • Gerechtelijke incasso
  • Schuldbewaking
Bedrijfsnaam ZWS Incasso B.V.
Adres Kabelstraat 1
Postcode 1322 AD
Plaats ALMERE
Land Nederland
Telefoon 036 – 260 260 2
Internet www.zwsincasso.nl
E-mail incasso@zwsgroep.nl