Credit Expo, het grootste kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management sector staat op donderdag 7 november in het teken van het thema Credit Management & Digitale Transformatie

De digitale transformatie van ons vakgebied is in de afgelopen 15 jaar razendsnel gegaan en heeft grote impact op onze manier van werken. Credit managers hebben dagelijks te maken met veranderingen en uitdagingen die digitalisering met zich meebrengt. De credit manager van morgen zal naast kennis van processen en systemen op het gebied van order-to-cash, steeds meer digitale vaardigheden moeten hebben.

Tegelijk moet de credit manager waken dat de menselijke maat niet uit het oog verloren wordt. Persoonlijk contact is en blijft belangrijk, nu en in de toekomst. Hoe gaat de credit manager met deze vraagstukken om en hoe maak je verstandige keuzes uit het enorme aanbod van mogelijkheden?

Tijdens Credit Expo 2019 bieden we inzicht in de laatste digitale trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied door deze overzichtelijk te presenteren. Daarbij blikken we tijdens deze jubileumeditie terug op de afgelopen 15 jaar. Wat heeft digitalisering ons gebracht? Maar we kijken natuurlijk vooral graag samen met u vooruit hoe het vakgebied zich in de komende jaren verder zal ontwikkelen. Mis het niet.

Wilt u de Credit Expo bezoeken?

Credit Expo is bestemd voor eindverantwoordelijken, beleidsbepalers en gebruikers van innovatieve oplossingen op het gebied van credit management in de breedste zin van het woord. Registreer hier voor een gratis bezoek:

Wilt u deelnemen als exposant? 

Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd door Next Level Academy en is uitgegroeid tot Nederlands grootste kennis- en netwerkevent voor de credit management sector.

Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminarprogramma. Jaarlijks verwelkomt Credit Expo ruim 1500 bezoekers en meer dan 45 exposanten. Bent u actief in de Nederlandse Credit Management sector? Dan is dit het moment om uw toegevoegde waarde te tonen.

PARTNER BROCHURE CREDIT EXPO 2019 (PDF)

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ook contact opnemen met Serge van Groningen, Product Manager, E: serge@creditexpo.nl M: 06-29022791

Graag tot ziens op Credit Expo 2019 op donderdag 7 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Bekijk hieronder het filmverslag van Credit Expo 2018

 

Bron: Creditexpo.nl