Op woensdag 14 oktober jongstleden vond de eerste editie van Credit Expo België plaats in Gent. In het totaal waren ruim 600 personen aanwezig die zijn betrokkenen bij de Belgische markt voor credit management.

Credit Expo is al jaren in Nederland een begrip als vakbeurs voor credit management gericht op het uitwisselen van actuele informatie, trends en ontwikkelingen en het opbouwen van relaties tussen professionals en dienstverleners.

In deze opzet lijkt Credit Expo België  goed te zijn geslaagd. Om 9:30 werd er geopend door Ludo Theunissen, die als voorzitter van het IvKM (Instituut voor Kredietmanagement) al vele jaren het credit management een warm hart toedraagt. Zijn inzet, de ondersteuning van het IvKM bestuur en het vertrouwen en de support van de exposanten hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van deze eerste Belgische editie.

De stemming onder zowel de bezoekers als de standhouders was opgewekt en positief. Naast een doorlopend programma van vrij toegankelijke seminars, konden bezoekers kennismaken met een breed palet aan producten en diensten dat het hedendaagse credit management in België te bieden heeft waaronder tool voor data-analyse, innovatieve credit management software, handelsinformatie, kredietverzekering en incasso.

Dat maakte de Credit Expo de moeite van het bezoeken meer dan waard. De Credit Expo werd op gepaste wijze met een netwerkborrel afgesloten. Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde dag die op woensdag 19 oktober 2016 een vervolg gaat krijgen in Flanders Expo Gent.

Bron: www.creditexpo.be