De Credit Expo in Nederland blijkt zelfs in China opgemerkt te zijn. 3ACredit, a credit and risk management company, heeft zich voor de Credit Expo 2015 ingeschreven en zal aldus de eerste vertegenwoordiger zijn uit China.

3ACredit is een aan de Chinese beurs genoteerde onderneming: de eerste en, tot op heden, de enige onderneming welke een licentie van de Central Bank of China (de autoriteit) heeft ontvangen, welke hen toestaat in kredietinformatie te handelen.

Haar service aanbod beslaat een breed scala aan risico management producten waaronder kredietinformatie, authenticatie & verificatie, incassodiensten via een gelieerd advocatenkantoor en consultancy services. Om Chinese klanten toegang te geven tot de Europese markt heeft 3ACredit zich gelieerd aan de Creditreform Groep, de grootste aanbieder van handelsinformatie in Europa. Alhoewel 3ACredit een puur Chinese onderneming is, heeft het bedrijf toch een Nederlands tintje gezien oudgediende, William Bastiaan, de enige buitenlandse bestuurder is.

William Bastiaan: “3ACredit is de hardst groeiende Chinese onderneming op het gebied van risico management services. Er worden vele miljoenen geïnvesteerd om de leidende positie in China te verstevigen en ook om in het buitenland een behoorlijke voet aan de grond te krijgen. In het komende jaar worden er, ook internationaal, een aantal baanbrekende services gelanceerd die met name app-gebaseerd zullen zijn. Deze zullen op de consument gericht zijn op basis van ‘klantervaring’, zoals we dat ook van Apple’s app’s gewend zijn. Ik ben er dan ook enorm trost op dat ik hier mede aan de wieg hebben mogen staan. Als Nederlander vind ik het verder leuk dat de onderneming gekozen heeft voor de Credit Expo, als eerste buitenlandse beurs activiteit.”

3ACredit presenteert haar services in standnummer 19A op donderdag 5 november tijdens Credit Expo 2015 in Nieuwegein.

Bron: www.creditexpo.nl