In overleg met de directie en aandeelhouders van F'lexinet is besloten tot de volledige overname van F'lexinet B.V. door EuroSystems Holding B.V. EuroSystems Holding B.V. is het moederbedrijf van EuroSystems Automatisering B.V..

EuroSystems Automatisering en F'lexinet zijn actief in de creditmanagement markt. Al enige jaren is er sprake van intensieve samenwerking. In de eerste fase op het gebied van berichtenverkeer en online diensten via internet. Later is dit uitgebreid met samenwerking op het gebied van Application Service Providing (ASP). Om de samenwerking operationeel te optimaliseren is besloten tot de overname.

"De afhankelijkheid van beide werkmaatschappijen van elkaars performance werd zo groot dat de operationele coördinatie in één hand moest komen. Bovendien zal de combinatie van beide kennisgebieden nieuwe oplossingen opleveren. Hiervan zullen onze klanten optimaal profiteren." aldus John-Paul Verkooijen, directeur EuroSystems Holding.

F'lexinet heeft vier medewerkers in dienst en deze vallen vanaf heden onder de operationele verantwoordelijkheid van EuroSystems Automatisering. De overname van F'lexinet ondersteunt EuroSystems Holding in haar streven om verder te groeien in de creditmanagement markt.

Bron: creditexpo.nl