Registreren Credit Expo 2020

Vanwege Covid-19 vindt Credit Expo dit jaar in een aangepaste vorm plaats. Dit betekent onder meer dat het aantal bezoekers is gelimiteerd en dat het programma is verdeeld in vier tijdsloten van 2,5 uur.

Registreer voor een bezoek aan Credit Expo 2020

Credit Expo is uitsluitend toegankelijk als u tot de doelgroep behoort. Dit geldt ook als u in het bezit bent van een uitnodiging. Controleer dus eerst of u tot de doelgroep behoort.  

Behoort u tot de doelgroep? 

Dan kunt u zich tot en met dinsdag 3 november online registreren. U ontvangt dan per e-mail een toegangsbewijs. Als u tot de doelgroep behoort zijn er geen kosten aan uw registratie verbonden!

Aanmelden ZONDER registratiecode

Bent u in het bezit van een persoonlijke uitnodiging van een van de exposanten? 

Dan kunt u zich, onder voorbehoud dat u tot de doelgroep behoort, tot en met dinsdag 3 november gratis online registreren. 

Aanmelden MET registratiecode

Behoort u niet tot de doelgroep?

Als u niet tot de doelgroep behoort dan is het dit jaar als gevolg van Covid-19 helaas niet mogelijk om Credit Expo te bezoeken. Het is dus ook niet mogelijk om een toegangskaart te kopen. Excuses voor het ongemak.

Uw bezoek aan Credit Expo afmelden 

Indien u (na gratis registratie) onverhoopt bent verhinderd, dan dient u zich uiterlijk twee werkdagen voor aanvang af te melden via info@creditexpo.nl.

Bij een zogeheten “No-Show” wordt een bedrag van 50 euro in rekening gebracht. Desgewenst kan een collega in uw plaats komen.

Bel voor eventuele vragen naar nummer 020 – 672 1371