Het zesde Factuurcongres vindt dit jaar plaats op donderdag 11 april.

Het Evoluon in Eindhoven is het prachtige decor voor het grootste evenement rond e-factureren en factuurautomatisering in de Benelux. Dit jaar wordt er bovendien ook aandacht besteed aan de onderwerpen inkopen en betalen.

Opnieuw staat de eindgebruiker centraal dankzij kosteloze toegang, een inspirerend plenair programma, vele praktijksessies, 1-op-1-gesprekken en de informatiemarkt met bijna dertig organisaties. Bezoekers van het Factuurcongres zijn in minder dan een dag volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de trends. Bovendien voorziet de organisatie in individuele ondersteuning van bezoekers in hun persoonlijke doelen op het gebied van e-factureren, betalen en inkopen.

Betalen, eMandates en SEPA

De meest innovatieve betaaldiensten van dit moment presenteren zich op het zesde Factuurcongres van 11 april 2013 in Eindhoven. Klinkende namen als Monitise, Mastercard Paypas, Jmango, eM mobiel betalen, 3MMA en Checkpay laten zien hoe het landschap van betaaldiensten gaat veranderen. Uiteraard onder invloed van SEPA.

Dankzij de vruchtbare samenwerking met VBIN en het Kennisplatform Administratieve Software, vertelt De Nederlandsche Bank samen met het National Forum SEPA over de praktische invoering van SEPA  en eMandates bij Nederlandse bedrijven. Ook staan diverse praktijkpresentaties hierover op het programma.

Branchevereniging betaalinstellingen Nederland

De VBIN (Verenigde Betaal Instellingen Nederland)  is een branchevereniging voor vergunninghoudende betaalinstellingen, EGI’S en overige partijen die zich bij De Nederlandsche Bank/ AFM hebben gemeld als betaal-/elektronische geldinstelling maar voorlopig zijn vrijgesteld.

De VBIN heeft als doel het vertegenwoordigen van en het bevorderen van de belangen betaalinstellingen, elektronische geldinstellingen en ondernemingen die het bedrijf maken van betaaldienstverlening in Nederland.

De organisatie van het zesde Factuurcongres is in handen van Factuurwijzer. Kijk voor meer informatie en gratis aanmelden op: www.factuurcongres.nl

Bron: www.factuurwijzer.nl