Het Factuurcongres 2009 is voor bezoekers gratis toegankelijk. Het congres  wordt op maandag 11 mei in het Eindhovense Evoluon gehouden. Gelet op deze roerige economische tijd vindt organisator Factuurwijzer het van belang dat de doelgroep van het Factuurcongres dit jaar zonder financiële drempel de voordelen van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking kan ervaren. Door de aanvankelijke bezoekersinvestering te reduceren naar nul euro komen voordelen als besparingen, tijdwinst, klantloyaliteit en eerder betaald krijgen meteen binnen handbereik.

Gratis toegang
De deelname aan het Factuurcongres 2009 is kosteloos voor bezoekers die behoren tot de doelgroep van het Factuurcongres, er online wordt ingeschreven en het Factuurcongres ook werkelijk wordt bezocht. Ook voor professionals rondom dit onderwerp, zoals operators, resellers, service providers, banken, congresorganisaties is de toegangsprijs verlaagd. Meer informatie is te vinden op www.factuurcongres.nl.

Over het Factuurcongres 2009
Op het Factuurcongres 2009 wordt zichtbaar wat de stand van zaken is rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Er wordt een vernieuwend congresformat ingezet om meer waarde te creëren voor de bezoekers en standhouders uit Nederland en – dit jaar ook – uit Europa. Het Factuurcongres realiseert dit met een marktplaats waar informatiemarkt en congres samenvloeien.

Alle exposanten krijgen de gelegenheid om praktijkpresentaties te verzorgen. Bovendien wordt in samenwerking ECP-EPN gewerkt aan inhoudelijke onafhankelijke sessies en worden de winnaars van de Gouden Facturen bekendgemaakt. Tenslotte wordt ook nog het Factuurkompas gepresenteerd. Dit document biedt praktische informatie over een aanzienlijke groep aanbieders van oplossingen rondom e-factureren. Bezoekers van het Factuurcongres ontvangen dit document kosteloos.

Over Factuurwijzer
Factuurwijzer is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Met onze kennis en expertise realiseren we op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking maximaal voordeel voor onze klanten, zowel voor zakelijke als voor non-profitorganisaties.

Bron: Factuurwijzer