Klantcommunicatie vanuit Elements volledig geautomatiseerd aanbieden en volgen met het Postex communicatieplatform.

De Postex-koppeling is vanaf vandaag beschikbaar voor alle Elements gebruikers. Door de beschikbaarheid van de koppeling kunnen Elements gebruikers het aanbieden en volgen van documenten, brieven en facturen volledig automatiseren.

Op basis van ingevoerde tarieven werden facturen al automatisch opgemaakt in Elements. Nu kunnen deze ook, volledig met behoud van de huisstijl, worden aangeboden via diverse kanalen. Postex kan digitaal documenten aanbieden in de vorm van een e-mailbericht of aflevering per post faciliteren via PostNL. Daarnaast is het mogelijk om vanuit diverse communicatiekanalen een iDEAL-betaalverzoek aan te bieden. Naast interne efficiency zorgt deze mogelijkheid voor veel gemak voor de eindklant.

Inzicht en volgen

Het Postex platform biedt adviseurs toegang om de acties rondom de aangeboden documenten te volgen. Daarnaast geeft Postex de adviseur inzage in onder andere het lees- en betaalgedrag van de klant.

André van Nieuwenhuijzen: “We merken dat adviseurs zich meer en meer focussen op adviseren en ontzorgen. En niet op de administratieve rompslomp die het met zich meebrengt. In samenwerking met onze klanten zijn we zo in contact gekomen met Postex. Met de gerealiseerde koppeling bieden we de adviseur de mogelijkheid om het aanbieden van documenten en berichten volledig te automatiseren”.

Samenwerking met Elements klantgroep

Vanuit de klantgroep is er positief gereageerd op de koppeling. Zo is er onder andere samengewerkt met Ruben Messak, Manager Operations bij Financieel Fit.

Ruben: “De mogelijkheden van Postex om onze klantcommunicatie via meerdere kanalen, zoals e-mail en post, te automatiseren heeft ons veel voordelen opgeleverd. Daarnaast is het platform zeer intuïtief in gebruik. Bovendien wordt iDEAL-betaaloptie zowel door ons als door onze klanten enorm gewaardeerd.”

Bron: Credit Expo

Redactie Credit Expo:

Postex is als partner aanwezig op het Jaarcongres Credit Management in de Publieke Sector op donderdag 9 mei aanstaande in het Spant! te Bussum. Kijk voor meer informatie op www.creditman-public.nl.

Bent u eindverantwoordelijk voor het creditmanagement in de sectoren wonen, energie, zorg, water, gemeenten of landelijke overheid en bent u niet uitgenodigd, maar zou u wel willen deelnemen? Stuurt u dan een e-mail naar info@nlacademy.nl onder vermelding van “Deelname Jaarcongres Credit Management in de Publieke Sector”. Wij zullen dan beoordelen of u in aanmerking komt voor kosteloze deelname.