De nieuwe incassowet, die per 1 juli 2012 in werking treedt, nodigt bedrijven uit om het incassotraject weer naar zich toe te trekken.

Operationeel gezien heeft dit voor bedrijven grote gevolgen. Vorderingenbeheer is hiervoor een oplossing die naast operationele voordelen tevens aanzienlijke rendementsverbeteringen biedt.

In Engeland en in de VS is Vorderingenbeheer, mede dankzij rendementsverbeteringen van meer dan 20% per jaar, al jarenlang een groot succes en vandaag introduceert Focum Vorderingenbeheer in Nederland. Deze dienst biedt bedrijven meer invloed op hun eigen debiteurenportefeuille, een hoger rendement op vorderingen en lagere administratieve lasten.

Met Vorderingenbeheer wordt beschikbare specialistische Credit Management kennis gebundeld met uitgebreide databases. Met behulp van geavanceerde segmenterings-methodieken en champion challenger strategieën realiseren de bij Focum aangesloten incassopartners het optimale rendement voor elke incassoportefeuille.

Zo krijgen klanten met de onafhankelijke expertise van Focum de beschikking over de beste incassobureaus en gerechtsdeurwaarders van Nederland, die elk tegen de scherpste tarieven het ideale incassotraject verzorgen. Kortom met Vorderingenbeheer krijgt een bedrijf meer invloed op zijn debiteurenportefeuille, een hoger rendement op vorderingen en lagere administratieve lasten.

 

Bron: www.creditexpo.nl