Op donderdag 9 april aanstaande wordt het Jaarcongres Credit Management gehouden op Landgoed Duin & Kruidberg. Een belangrijk onderdeel is de strijd om de Credit Management Award 2015, waarvoor de vijf definitief genomineerden nu bekend zijn.

De winnaar van de Credit Management Award 2015 wordt tijdens het congres op donderdag 9 april bekend gemaakt. De genomineerden hebben allemaal het creditmanagement binnen hun organisaties verder geprofessionaliseerd en daarbij toonaangevende verbeterprojecten gerealiseerd. Dit zijn de vijf genomineerden:

Jurering vindt plaats op basis van de volgende twee componenten:

  • Een interview dat wordt gepubliceerd op FM.nl en Creditman.nl. Het interview weegt voor 50% mee in de score ter bepaling van de winnaar.
  • Deelname aan een besloten rondetafelgesprek op woensdag 1 april met alle genomineerden en de jury. Deze discussie weegt eveneens voor 50% mee in de score ter bepaling van de winnaar.

De jury bestaat uit Martin van der Hoek, (Voorzitter VVCM & Juryvoorzitter), Hans van Diest (Risk Manager BMW Group Financial Services en winnaar Credit Management Award 2008), Lies van Balen (Director Special Servicing Adaxio en winnaar Credit Management Award 2013), Peter van Dorst (Credit Manager VGZ en winnaar Credit Management Award 2012) en Marco van Katwijk (Manager Tone of Voice Betalen Essent en winnaar Credit Management Award 2014)

Het Jaarcongres Credit Management 2015 kent dit jaar een exclusieve opzet met een zestal rondetafelsessies en het Credit Management Diner. Aanwezig zijn de 120 top creditmanagers van toonaangevende bedrijven. Lees meer over het Jaarcongres Credit Management 2015 op Creditman.nl.

Bron: FM.nl