Op donderdag 8 november 2018 wordt tijdens de Credit Expo in het NBC te Nieuwegein voor de tweede keer de VVCM Credit Manager van het jaar Award uitgereikt. De jury heeft uit alle inzendingen drie kandidaten genomineerd. Wie van deze kanshebbers gaat straks met de prestigieuze titel naar huis?

De nieuwe VVCM Credit Manager van het jaar Award is bedoeld om credit managers die uitzonderlijke presentaties op het vlak van credit (risk) management hebben geleverd te eren voor hun bijdrage aan de professionalisering van het vakgebied. Deze award levert een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van het vakgebied credit management in het Nederlandse bedrijfsleven.

De onafhankelijke jury, bestaande uit Jan Ambergen (Treasury Director / Global Credit & Working Capital International Flavors & Fragrances), Laurette Fettig (Winnaar VVCM Credit Manager van het Jaar Award 2017 – zie foto bij dit artikel), Jean Gieskens (Hoofddocent VVCM Opleidingen), Cees Jansen (Voorzitter VVCM), Connie Maathuis (Directeur Nederlandse Vereniging van Incasso-Ondernemingen – NVIO) en Casper Sonnega (Director Collections & Recovery Santander Consumer Finance Benelux BV), heeft de drie nominaties geselecteerd uit alle ingezonden praktijkcases. In alfabetische volgorde:

Casepresentatie en uitreiking
Tijdens de Credit Expo op donderdag 8 november 2018 zullen de genomineerden hun case in maximaal 10 minuten presenteren. Aansluitend is er 5 minuten de tijd waarin de juryleden en publiek in de zaal vragen kunnen stellen. De casepresentaties staan gepland van 16.00 tot 16.45 uur in zaal 8. Aan het einde van de dag kiest de jury de winnaar van de VVCM Credit Manager van het Jaar Award 2018. De uitreiking van de VVCM Credit Manager van het Jaar Award 2018 is om 17.00 uur op de beursvloer van de Credit Expo, voorafgaand aan de afsluitende netwerkborrel. Bent u erbij?

Bron: VVCM