Op dinsdag 8 november 2022 wordt tijdens de Credit Expo in Congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch de VVCM Credit Manager van het jaar Award uitgereikt. De jury heeft uit de inzendingen twee kandidaten genomineerd. Wie van de kanshebbers gaat straks met de prestigieuze titel naar huis?

De VVCM Credit Manager van het jaar Award is bedoeld om credit managers die uitzonderlijke prestaties op het vlak van credit (risk) management hebben geleverd te eren voor hun bijdrage aan de professionalisering van het vakgebied.

De jury bestaande uit Henk Heinhuis, manager incasso & debiteurenbeheer bij Eigen Haard en lid van de VVCM innovatie commissie; Vijay Gangadin, partner AethiQs en opleider voor de geaccrediteerde Post-HBO opleiding Certified Credit Manager in samenwerking met de VVCM en Casper Sonnega, zelfstandig adviseur bij BNP Paribas en SocioHypotheek & voorzitter van de VVCM, heeft de twee kandidaten geselecteerd uit de inzendingen:

Casepresentatie en Awarduitreiking
Tijdens Credit Expo op dinsdag 8 november zullen de twee genomineerden hun case in maximaal 15 minuten presenteren. De presentaties staan gepland van 15.30 tot 16.15 uur in de Galloway. Aan het einde van de dag kiest de jury de winnaar van de VVCM Credit Manager van het Jaar Award 2022. De uitreiking van de VVCM Credit Manager van het Jaar Award is rond 17.00 uur op de beursvloer, voorafgaand aan de netwerkborrel.

Bron: VVCM /  Credit Expo
Foto: Uitreiking VVCM Credit Manager van het Jaar Award 2018