Ondanks de onzekerheid als gevolg van de Coronacrisis heeft GGN gekozen om dit jaar weer deel te nemen aan Credit Expo op donderdag 5 november 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

“Hoewel wij momenteel in een moeilijke fase verkeren als gevolg van de beperkende maatregelen in de strijd tegen COVID-19, geeft GGN ons als trouwe partner reeds het vertrouwen door deelname aan Credit Expo 2020 te bevestigen. Dit is een geweldige steun in de rug voor onze organisatie én het geeft ons meer vertrouwen in de toekomst”, aldus Serge van Groningen, organisator van Credit Expo 2020

“GGN ziet Credit Expo als het belangrijkste event voor de sector dat laat zien hoe de branche in beweging is en wat er allemaal in de markt speelt. Ook in 2020 wil GGN dat Credit Expo doorgaat. We zijn ervan overtuigd dat Credit Expo waardevol is voor onze branche. Daarom hebben wij, ondanks de coronacrisis, besloten om deel te nemen, ongeacht de vorm”, aldus Kim Pennings, senior marketeer bij GGN.

“Het thema van Credit Expo 2020 “Skills for the digital age” past bij deze tijd waarin veel bedrijven hun personeel thuis laten werken. Het thema past ook perfect bij de ontwikkelingen binnen GGN. Wij willen de bezoekers meenemen in de wereld van de deurwaarder op een innovatieve en digitale manier”.

Credit Expo is al jaren het grootste kennis- en innovatie event voor de Nederlandse Credit Management sector. Credit Expo staat jaar gepland op donderdag 5 november 2020 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Momenteel wordt er gewerkt aan verschillende scenario’s op basis het protocol voor zakelijke bijeenkomsten opgesteld door de branche- en vakorganisaties in de evenementenbranche. Meer informatie daarover volgt naar verwachting voor de zomer.

GGN is marktleider op het gebied van incasso en deurwaarders én al jaren partner van Credit Expo. GGN investeert in een socialere aanpak door middel van samenwerkingen en innovaties. Een voorbeeld hiervan is het recent aangekondigde partnership met de Nederlandse schuldhulproute en de lancering van bedrijfspersona’s in crisistijd.

Bron: Creditexpo.nl