Nieuw boek over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij het executie- en beslagrecht.

Tijdens Credit Expo 2012 kunt u in de stand van Berkeley & Lawrence kennismaken met het nieuwste boek van Els Jacobs: Goed beslagen ten eis! In dit boek wordt een helder inzicht in het executie- en beslagrecht gegeven. Er wordt aandacht besteed aan de opbouw van het Nederlandse rechtssysteem en ook het procesrecht komt uitgebreid aan de orde.

Daarnaast wordt duidelijk toegelicht welke rechtspersonen er bestaan en welke aansprakelijkheden die afzonderlijke rechtspersonen hebben. De verschillende beslagmogelijkheden worden aangehaald maar ook de mogelijke complicaties die tijdens de executie kunnen optreden worden uitgebreid besproken. Net als de andere boeken van deze auteur kenmerkt ook dit boek zich door de duidelijke uitleg en schrijfstijl. De besproken onderwerpen worden verduidelijkt met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Over de auteur

Els Jacobs is al ruim 25 jaar werkzaam als incassospecialist. Naast haar huidige functie als directeur van Berkeley & Lawrence Incasso Intermediairs verzorgt zij (juridische) trainingen op het gebied van Credit Management en Incasso, waarbij zij veel gebruik maakt van voorbeelden uit de praktijk. Het voorwoord van Goed beslagen ten eis! is van de hand van Jacqueline Zuidweg, zakenvrouw van 2012 en directeur van Zuidweg & Partners, en het boek kwam tot stand met medewerking van mr. Rob Beks, die de juridische toetsing voor zijn rekening nam.

 

Bron: www.creditexpo.nl