HighRadius is dit jaar hoofdsponsor van Credit Expo, dat op dinsdag 8 november in het congrescentrum 1931 in ‘’s-Hertogenbosch plaatsvindt. HighRadius levert aan meer dan 700 toonaangevende bedrijven cloudgebaseerde software-oplossingen op het gebied van order to cash, treasury, rapportage en analyse

Sam Dhingra, VP Digital Transformation and Business Development: “Credit Management (A/R) teams hebben nooit echt hoog op de agenda van de CFO gestaan. Terwijl financiële managers druk bezig zijn met het transformeren van financiële en boekhoudkundige processen, worden Credit Management teams nog steeds belast met laagwaardig, repetitief werk. Al meer dan 16 jaar levert HighRadius oplossingen voor digitale transformatie met behulp van technologieën als AI, Machine Learning en Digitale Assistenten aan 700+ credit en A/R teams als out-of-box mogelijkheden, die in minder dan 6 maanden operationeel kunnen zijn. We zijn verheugd om ons Autonomous Receivables-platform dit jaar te laten zien op de CreditExpo.”

VP Digital Transformation and Business Development

 

 

 

 

 

 

 

 

Serge van Groningen, organisator van Credit Expo. “We zijn verheugd dat HighRadius de samenwerking met Credit Expo dit jaar als hoofdsponsor voortzet. We hechten veel waarde aan deze samenwerking en zullen er alles aan doen om de samenwerking met HighRadius tot een groot succes te maken.”


Over HighRadius

HighRadius biedt cloud-gebaseerde autonome software-oplossingen voor het kantoor van de CFO. Meer dan 700 van ’s werelds toonaangevende bedrijven hebben hun order to cash, treasury en record to report processen getransformeerd met HighRadius. Tot onze klanten behoren onder andere 3M, Unilever, Uber, Danone, AstraZeneca en vele anderen.

Efficiëntie- en productiviteitsverbetering staan centraal in de waarde die HighRadius aan zijn klanten biedt. Onze producten automatiseren handmatig arbeidsintensieve taken, stroomlijnen de communicatie en maken standaardisatie van processen mogelijk om best practices in uw debiteuren- en treasury-processen in te voeren. HighRadius Autonomous Software levert meetbare bedrijfsresultaten zoals DSO-vermindering, optimalisatie van werkkapitaal, vermindering van dubieuze debiteuren, verkorting van de maandafsluitingstermijnen en verbetering van de productiviteit in minder dan zes maanden.

We stellen onze klanten in staat om nauwkeuriger en efficiënter te werken, cashflow te voorspellen en te beheren, sneller betaald te krijgen, en belangrijke kengetallen zoals Days Sales Outstanding (DSO) en de beschikbaarheid van werkkapitaal te verbeteren.


HighRadius is platinum sponsor van Credit Expo 2022 op dinsdag 8 november in congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch. U kunt persoonlijk kennismaken met HighRadius op standnummer 40.   HighRadius zal om 13:15 uur een presentatie verzorgen in zaal Dexter 19 en ook een rondetafelsessie verzorgen. Klik hier om u aan te melden voor een bezoek aan Credit Expo (gratis toegang als u tot de doelgroep behoort).

Bron: Credit Expo