Mail to Pay is een softwarebedrijf, dat gespecialiseerd is in het maken van debiteurenbeheersoftware. Met dit innovatieve platform helpen zij bedrijven en organisaties met grote, complexe debiteurenportfolio’s door hun debiteurenproces te automatiseren. Daardoor kunnen deze bedrijven sneller, klantvriendelijker en socialer incasseren. Rody Heijstek, mede-eigenaar en oprichter van Mail to Pay, vertelt in deze blog waarom zij hebben gekozen voor Aangetekend B.V. als partner.

Partnerschap

Als Mail to Pay leveren wij onze klanten software waarmee zij berichten kunnen sturen naar mensen die nog iets moeten betalen. Dat kunnen facturen zijn, maar ook bijvoorbeeld herinneringen of aanmaningen. Die berichten kunnen op verschillende manieren verzonden worden: per e-mail, per brief, per sms of bijvoorbeeld per chat. Omdat we bij onze klanten steeds meer behoefte zagen om juridisch zwaarwegende berichten met hoge mate van zekerheid te kunnen versturen, zijn wij ook een partnerschap aangegaan met Aangetekend Mailen.

Beveiligd en rechtsgeldig versturen

Er zijn nu eenmaal berichten in het betalingsproces die juridisch heel zwaarwegend zijn, zoals bijvoorbeeld de aankondiging van de wettelijke incassokosten (WIK). Zo’n aankondiging is een juridisch document, die verplicht verstuurd moet worden gedurende het incassoproces. Voor zo’n document raden we onze klanten aan Aangetekend Mailen in te zetten, omdat je dan zeker weet dat het bericht beveiligd en rechtsgeldig verstuurd wordt.

Naadloze integratie

Onze software is zo ingericht dat die volledig is gekoppeld met de webservice van Aangetekend. Via die webservice kunnen aangetekende berichten op worden genomen in de incassostrategie, die weer wordt beheerd met onze software. De twee systemen zijn dus naadloos geïntegreerd. Dat zorgt ervoor dat onze gebruikers met heel veel gemak nog verder kunnen digitaliseren en ook berichten met een wat zwaardere juridische lading met hoge mate van zekerheid automatisch kunnen versturen.

Best in branche

We hebben verschillende opties onderzocht en wat ons betreft is Aangetekend B.V. absoluut  “best in branche”, zeg maar gerust de Mercedes van het digitale verkeer. Hun mate van compliance en certificering is vooralsnog ongeëvenaard in de Nederlandse en Belgische markt. Daarnaast is het gewoon een hele leuke samenwerking. Het team van Aangetekend bestaat uit een stel slimme jonge gasten, die heel goed weten waar ze mee bezig zijn. En wat natuurlijk belangrijk is: onze klanten zijn heel tevreden. En als onze klanten blij zijn, zijn wij het ook. Ik verwacht in de toekomst dat er nog veel meer mooie dingen uit de samenwerking met Aangetekend ontstaan.

Bron: Aangetekendmailen