Incassade Deurwaarders en Incasso opent een vestiging in Eindhoven. Met deze opening verstevigt de deurwaarders en incasso-organisatie haar positie in Nederland.

Incassade breidt hiermee haar landelijke dekking uit met als doel in 2015 tot de top vijf deurwaarders en incasso-organisaties van Nederland te behoren. De deurwaarders en incasso-organisatie is met haar aanwezigheid in de regio Eindhoven dichter bij de klanten en debiteuren in Noord-Brabant en Limburg en kan hen daardoor beter bedienen.
De centrale locatie is dan ook de geschikte plek om de klantrelaties uit te bouwen.

Opbouwen duurzame klantrelaties

Algemeen Directeur van Incassade Paul Otter is blij met het nieuwe kantoor en ziet veel mogelijkheden in Eindhoven: “De regio staat bekend om haar innovatieve karakter en mag zich dan ook de Brainport van Nederland noemen. Bovendien is Eindhoven vanwege de centrale ligging in Noord-Brabant en Limburg een geschikte locatie, van waaruit we onze klanten in het zuiden van het land nog beter kunnen bedienen. Ons streven is dan ook om in deze regio’s duurzame klantrelaties op te bouwen.”

Het nieuwe kantoor in Eindhoven biedt plek aan vijf medewerkers en is de vestigingsplaats van gerechtsdeurwaarder Petronella Stockmann. Stockmann werd eind vorig jaar beëdigd in deze functie en is daarmee de jongste vrouwelijke gerechtsdeurwaarder van Nederland.

Uitbreiden dienstverlening

Met de opening in Eindhoven breidt Incassade haar landelijke dekking verder uit.
Via de basisgedachte ´Kerende Kracht´ laat Incassade zichzelf zien als een deurwaarder die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Daarbij zijn de waarden betrokken, eigenzinnig, elke dag beter, respect voor elkaar en behoud van de klantrelatie uitgangs-punten van de organisatie. “Ons doel is om de financiële schade voor alle betrokken partijen te beperken en een goede verstandshouding te behouden. Met deze respectvolle manier van werken weten we vaak gerechtelijke procedures te voorkomen,” zegt Otter.

Incassade heeft het afgelopen jaar een sterke groei doorgemaakt. De deurwaarders en incasso-organisatie realiseerde in 2011 een omzetstijging van ruim twaalf procent.
Later dit jaar opent Incassade ook een nieuw kantoor in Rotterdam.

 

Bron: www.creditexpo.nl