Incassade Deurwaarders en Incasso verwerft landelijke dekking in Nederland.

Met de opening van een vestiging in Rotterdam versterkt Incassade haar positie en zet wederom een belangrijke stap in de richting van haar ambitie om in 2015 tot de top vijf deurwaarders- en incasso-organisaties van Nederland te behoren.

Incassade heeft het afgelopen jaar een sterke groei doorgemaakt. Naast de opening van een vestiging in Rotterdam heeft de deurwaarders- en incasso-organisatie dit jaar ook een vestiging geopend in Eindhoven om vanaf die locatie Zuid-Nederland beter te kunnen bedienen. Incassade had al kantoren in Leeuwarden, Amsterdam en Apeldoorn. Met de vestiging in Rotterdam heeft de deurwaarders- en incasso-organisatie nu het beoogde landelijke netwerk.

Groei

“Ondanks de economische crisis zijn wij erin geslaagd om te groeien met onze organisatie,” zegt Paul Otter, Algemeen Directeur bij Incassade. “De uitgangspunten bij onze werkwijze zijn doeltreffend communiceren en iedereen met respect behandelen. Wij bewegen mee met klanten en debiteuren en passen onze communicatie aan de doelgroep in kwestie aan.” Die aanpak is succesvol. In 80% van de gevallen lost Incassade een schuldenkwestie op zonder tussenkomst van de rechter. Hiermee probeert de deurwaarders- en incasso-organisatie de oplopende kosten voor een debiteur zoveel mogelijk te beperken. De overige 20% gaat via het gerechtelijke proces waarvan uiteindelijk slechts vier van de honderd gevallen uitmondt in ontruiming of beslaglegging. “Die cijfers zijn overtuigend, ook voor potentiële klanten,” aldus Otter.

Vanuit de basisgedachte ‘Kerende Kracht’ laat Incassade zichzelf zien als een deurwaarder die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. “Onze klanten zijn onder meer woningcorporaties, kinderopvangorganisaties en zorgverzekeraars. Dat zijn organisaties die zich thuis voelen bij onze aanpak. Kerende kracht staat onder meer voor betrokkenheid en daadkracht. Met respect voor elkaar en behoud van de klantrelatie op lange termijn. Wij denken in oplossingen en proberen scheefgegroeide zaken weer recht te zetten,” zegt Otter.

Uitbreiding Rotterdam

Vanuit het nieuwe kantoor aan de Hoofdweg in Rotterdam bedient Incassade haar opdrachtgevers en hun debiteuren in heel Zuid-Holland en Zeeland. Jeroen Terpstra is vanuit zijn functie als directielid bij Incassade, verantwoordelijk voor de opzet en verdere groei van de vestiging in Rotterdam. “Het kantoor in Rotterdam was voor ons een logische stap,” aldus Terpstra. “Met de uitbreiding naar vijf vestigingen hebben we het bereik en de dekking die we ambieerden. De strategische ligging zorgt ervoor dat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Rotterdam en omgeving biedt voor Incassade daarnaast voldoende kansen en groeimogelijkheden.”

Bron: www.creditexpo.nl