De Kredietverzekeringsexpert organiseert op 17 en 18 april een internationaal congres over kredietverzekering in Amsterdam. Het congres is toegankelijk voor de leden van Credea. Ook kredietverzekeraars Atradius, Euler Hermes en Coface doen mee.

Het congres vindt plaats in Amsterdam bij kredietverzekeraar Atradius. Doel van het samenzijn is het vraagstuk hoe het marktaandeel kredietverzekering wereldwijd vergroot kan worden, en hoe de service voor internationale klanten verder kan worden verbeterd.

Credea is de associatie van samenwerkende gespecialiseerde kredietverzekeringsmakelaars over de gehele wereld. Het doel is om de beste internationale service te kunnen bieden op het gebied van credit management. Credea richt zich hiermee vooral op multinationals met bedrijfsonderdelen in verschillende landen en rechtsgebieden.

Bij internationaal zaken doen zijn bedrijven vaak in meerdere landen actief. Ook de administratie wordt vaak lokaal georganiseerd. Hierdoor is er behoefte aan lokale servicing. Credea biedt hiervoor de oplossing door een internationaal netwerk van gespecialiseerde brokers. Het voordeel hiervan is dat de klant in zijn eigen taal te woord wordt gestaan. En minstens zo belangrijk: door lokale servicing blijven de lokale gewoontes en gebruiken intact. Dit pakket levert een win-win situatie op voor zowel de klant, de verzekeraar als de broker.

Kijk voor meer informatie op www.credea.org en www.kredietverzekering.com

Bron: www.creditexpo.nl