De organisatie van Credit Expo is verheugd aan te kondigen dat Intrum heeft bevestigd deel te nemen als Gold Partner aan Credit Expo op donderdag 5 november 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

“Credit Expo brengt al vele jaren de Nederlandse credit management markt bij elkaar en biedt een mooi platform voor alle betrokkenen in onze sector. Dit willen we juist nu blijven ondersteunen. Intrum gelooft dat het belangrijk is om juist nu de continuïteit van de Credit Expo te waarborgen. Daarnaast geloven we ook dat het een mooi moment zal zijn om de impact die de Covid-19 crisis heeft op Nederlandse bedrijven met de sector te bespreken. Intrum heeft veel vertrouwen in de vernieuwde opzet en wij verwachten, net als ieder jaar, veel van onze relaties op onze stand te mogen verwelkomen”, aldus Reza Atighi, Managing Director Intrum Nederland.

“Het coronavirus heeft onze initiële planning voor Credit Expo 2020 op zijn kop gezet. Gelukkig is het virus in Nederland momenteel onder controle. Op basis van de versoepelde coronamaatregelen kan Credit Expo dit jaar alsnog doorgaan in een aangepaste vorm. Een van de aanpassingen betreft het waarborgen van de anderhalve meter regel. Hiervoor hanteren wij het protocol voor zakelijke bijeenkomsten, dat is vastgesteld door het ministerie van EZK. Dit is voor ons een belangrijke steun in de rug in deze lastige periode”, aldus Serge van Groningen, organisator van Credit Expo 2020.

Intrum is toonaangevend in Europa op het gebied van Credit Management Services. Intrum biedt de volledige credit management keten aan credit management services en financiële diensten aan: van debiteurenbeheer tot het overnemen van debiteurenportefeuilles. Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat werd Intrum, heeft Intrum tot doel om de cash flow haar opdrachtgevers een boost te geven en de klanten van haar opdrachtgevers terug te brengen naar een leven van duurzame uitgaven. Intrum heeft kantoren in 25 landen, een netwerk van meer dan 160 agentschappen over de hele wereld en meer dan 80.000 opdrachtgevers. Kijk voor meer informatie op www.intrum.nl

Credit Expo is sinds 2005 het grootste kennis- en innovatie event voor de Nederlandse Credit Management sector. Credit Expo staat jaar gepland op donderdag 5 november 2020 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Kijk voor meer informatie op www.creditexpo.nl/event

Bron: Creditexpo.nl