Met trots presenteren we het jaarverslag van 2018. Dat jaar stond in het teken van maatschappelijk verantwoord incasseren. Want hoe doe je dat en belangrijker: hoe houd je rekening met zowel de belangen van de opdrachtgever als van de klant-debiteur? Eerlijk is eerlijk; het brengt een hoop uitdagingen, maar ook kansen met zich mee. Het bracht ons onder meer de nieuwe diensten van budgetcoaching en de pilot ‘Werk je schuld weg’. Daarover lees je alles in ons jaarverslag.

Daarnaast gingen we in gesprek met diverse opdrachtgevers over maatschappelijk verantwoord incasseren en met Lector Ethiek Bram Buik. Hij deed de opvallende uitspraak: “Een deurwaarder moet een sociaal werker worden.” Wanneer je deze uitspraak even laat bezinken, besef je dat deze nog niet eens zo gek is.

We zijn trots op wat we samen met diverse partijen het afgelopen jaar hebben bereikt. Trots zijn we ook op het feit dat we een gezonde organisatie zijn en groeiende in een krimpende markt. Een dankjewel aan allen die hieraan hebben bijgedragen is hier wel op zijn plaats.

Bron: Janssen & Janssen