Op donderdag 28 oktober aanstaande is de Credit Expo in het Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch. Thema van de Credit Expo is dit jaar Skills for the digital age. Wie kan daar beter over vertellen dan Jarno Duursma? Jarno is technologie-expert, trendwatcher en veelgevraagd spreker over digitale technologie. Hij is de keynote spreker voor Syncasso op de Credit Expo 2021.

Creditmanagement en klantrelaties

Jarno Duursma is auteur van vier boeken en opinieartikelen voor onder andere FD, NRC en Volkskrant. Hij neemt ons mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van slimme software en kunstmatige intelligentie. Welke werkzaamheden gaan die in de nabije toekomst van ons overnemen? Wat blijft er dan voor ons over? Hoe investeren we de komende tien jaar het beste in onszelf om relevant te blijven voor de arbeidsmarkt? En hoe zorgen we ervoor dat we samenwerken aan een samenleving die eruitziet zoals wij dat willen zien?

We hebben Jarno Duursma gevraagd om ons tussen 14.00 en 14.45 uur in zaal LIMOUSIN 3 mee te nemen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van slimme software en kunstmatige intelligentie. Wilt u erbij zijn? Inschrijven kan via www.syncasso.nl/creditexpo2021

Bron: Syncasso