Per 17 september 2012 is de heer Jeroen Pothof (1981) bij ministeriële beschikking, met ingang van de datum van beëdiging, benoemd tot Gerechtsdeurwaarder in het arrondissement ’s-Hertogenbosch, met als vestigingsplaats Eindhoven.

De officiële beëdiging bij de rechtbank vindt plaats op 25 september. Voor Jeroen Pothof is de benoeming een grote stap, waarbij de plicht en zorg die samenhangt met de taak van gerechtsdeurwaarder goed in acht zal worden gehouden. De correcte uitoefening van de taken van de gerechtsdeurwaarder met oog voor de belangen van alle betrokken partijen geeft Pothof de juiste voldoening in de uitoefening van het vak.

De toevoeging van Pothof betekent dat Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders als één van de grotere gerechtsdeurwaarder en incasso-organisaties in Nederland haar stabiliteit en slagkracht verder versterkt en vergroot. De hoge kwaliteit van de dienstverlening wordt verder geoptimaliseerd. Als creditmanagementorganisatie die zich richt op preventieve hulpverlening, debiteurenbeheer en het minnelijk en gerechtelijke incassotraject helpt zij ondernemers om niet betaalde vorderingen alsnog te incasseren.

Jeroen Pothof staat hierin zeker niet alleen. Als gerechtsdeurwaarder heeft hij binnen Groenewegen en Partners ruim 53 collega (kandidaat)gerechtsdeurwaarders. Daarnaast zijn er meer dan 300 medewerkers werkzaam op 15 vestigingen verspreid over heel Nederland. Groenewegen en Partners heeft als landelijke speler alles in huis om de vestiging in Eindhoven de komende jaren te laten floreren.

Bron: www.creditexpo.nl