Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders heeft José Olde Olthof per 1 mei 2024 benoemd tot CEO. Grootaandeelhouder Ben van Zanten blijft op de achtergrond verbonden aan de landelijk opererende organisatie.

José Olde Olthof heeft een MBA achtergrond in Business and IT, en brengt naast financiële kennis meer dan 15 jaar ervaring in leiderschapsrollen als CFO en CEO opgedaan bij diverse bedrijven in binnen- en buitenland, met zich mee.

Ben van Zanten: “ik ben verheugd met de aanstelling van José als onze nieuwe CEO. Ik ben ervan overtuigd dat zij Bosveld verder kan professionaliseren, Bosveld een “Greater Workplace” maakt en helpt om onze groei- en innovatiedoelen te verwezenlijken.”

José Olde Olthof: “Met waardering voor Ben’s leiderschap en zijn drive bij de groei en de professionalisering van Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders, kijk ik er naar uit om het roer over te nemen. Samen met het team van Bosveld bouwen we door aan het vergroten van onze positie als een van de toonaangevende spelers op de markt voor Credit Management.”

Bron: Credit Expo