Document Dialog, Lucom en Bottomline Technologies onderschrijven algemene basisprincipes van e-factureren:
In navolging van al bijna 60 andere organisaties, is aan nog eens drie organisaties het Keurmerk E-factureren toegekend. Het gaat om Lucom, Document Dialog en Bottomline Technologies. Zij laten met dit kwaliteitskeurmerk zien dat zij als betrouwbare partner op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking mogen worden aangemerkt.

Samen met de andere keurmerkvoerders onderschrijven zij het belang van het Keurmerk E-factureren en de onderliggende basisprincipes, zoals: gelijkheid tussen papieren en elektronische facturen, bereikbaarheid van dienstverlener, betrouwbaarheid van de organisatie, controleerbaarheid van factuurinformatie, vertrouwelijkheid, privacy en een onafhankelijke geschillenbeslechting. 

Over Document Dialog
Document Dialog is een solution provider binnen het vakgebied van documentoplossingen, zowel papier als elektronisch. Als solution provider geeft Document Dialog ondersteuning bij het optimaliseren van informatieverwerkende processen. Document Dialog treedt daarbij op als bruggenbouwer tussen eindgebruikers (business) en de ICT-organisatie. Kern bij de invulling van de rol van bruggenbouwer is het vertalen van de functionele gebruikerswensen en eisen (WAT) naar de gewenste oplossing en integratie met bestaande ICT-infrastructuur (HOE).

Over Lucom
LUCOM biedt onder meer InvoiceIN Deze factuurkunstenaar vormt een eenvoudige en intelligente oplossing voor de herkenning, distributie, controle, boeking en vrijgave van uw inkoopfacturen. De applicatie digitaliseert, controleert en exporteert de data van uw papieren inkoopfacturen in een handomdraai waardoor uw goedkeuringsproces vele malen sneller verloopt. InvoicIN is snel te implementeren, is bedieningsvriendelijk en communiceert en integreert perfect met het financiële systeem.

Over Bottomline
Bottomline is de eerste keurmerkvoerder met haar hoofdkantoor in Engeland. Bottomline is een wereldwijde leverancier van bedrijfssoftware. Een belangrijk element van Bottomline productportfolio betreft e-factureren en factuurautomatisering. Bottomline's Business Exchange is een interactief online portal waarmee koper organisaties om meer samen te werken met leveranciers om de zichtbaarheid, de transactiekosten te verlagen en versnelling van de overgang van papieren naar elektronische facturen.

Over het Keurmerk E-factureren
De adoptie van e-factureren lijkt sterk op de opkomst van thuiswinkelen rond de millenniumwisseling: veel aandacht voor het onderwerp, snel groeiend aanbod, lage adoptiegraad en behoefte aan onderling vertrouwen tussen diverse partijen. Een waarborg -in dit geval dit Keurmerk E-factureren- verhoogt dan het vertrouwen en de duidelijkheid bij het elektronisch versturen en verwerken van facturen. Met een hogere adoptie, minder risico en een kortere terugverdientijd als resultaat.

Het Keurmerk E-factureren heeft inmiddels gezelschap gekregen van de Checklist E-factureren. Hiermee kunnen organisaties gemakkelijk zelf beoordelen hoe ze ten opzichte van elektronisch factureren staan. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stichting Waarborg E-factureren:
Westervoortsedijk 50
6827 AT ARNHEM
+31 (0)26-711 15 034
www.keurmerkenfactureren.nl
info@keurmerkefactureren.nl

Bron: www.keurmerkenfactureren.nl