Webwinkeliers en bedrijven die zijn aangesloten bij Buckaroo kunnen nu creditcardbetalingen en andere transacties tegen aantrekkelijkere tarieven en condities laten afhandelen. Dit alles dankzij het partnership dat Buckaroo, leverancier van betaaloplossingen in Nederland heeft gesloten met betaaldienstenaanbieder EMS (European Merchant Services).

Sinds begin juni is de samenwerking van kracht.

“We zijn verheugd dat zo’n belangrijke Payment Service Provider (PSP) als Buckaroo voor ons heeft gekozen. Er zijn maar liefst 3.000 bedrijven die gebruikmaken van de diensten van Buckaroo, waaronder bekende organisaties als: de Staatsloterij, Bruna en WoningNet. Door ons betrouwbare platform en onze klantgerichte betaaldiensten kunnen wij de klanten van Buckaroo extra van dienst zijn”, aldus Marc van Piggelen, Commercial Director van EMS.

Tevreden

Ook bij Buckaroo is er tevredenheid over de samenwerking. Michel van Westen, Business Executive van Buckaroo: “Voor ons is het goed om met zo’n Europees georiënteerde partner als EMS in zee te gaan. We zijn hier heel tevreden mee, omdat dit mogelijkheden biedt voor onze klanten om tegen gunstigere tarieven betalingstransacties te verrichten. Bovendien sluit het partnership goed aan bij onze internationale ambities.”

Bron: www.creditexpo.nl