Ook dit jaar vindt er weer een editie van het Factuurcongres plaats.

We willen u, als bezoeker van een van de vorige edities, graag uitnodigen ook weer aanwezig te zijn.

Als bezoeker van het Factuurcongres bent u in minder dan een dag volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de trends voor de komende jaren.
De vijfde editie van het Factuurcongres vindt op dinsdag 24 april plaats in Eindhoven. Het Evoluon vormt net als de vorige edities het decor voor het grootste evenement rond
e-factureren en factuurautomatisering.

Waarom naar het Factuurcongres 2012 komen?

• Gratis toegang (voor eindgebruikers)
• Ontmoet honderden vakgenoten
• Praktisch plenair programma
• Referentiegesprekken met klanten van sponsoren
• 15+ Hoogwaardige praktijkpresentaties
• Uitgebreide informatiemarkt met > 30 exposanten
• Inclusief lunch
• U ontvangt de Factuurmonitor t.w.v. € 500,-
• Digitale Beurstas, gevuld met veel nuttig en direct bruikbaar materiaal

De voorbereidingen zijn in volle gang, zodat we een tipje van de sluier op kunnen lichten van het programma.

Praktisch plenair programma

Het plenaire programma van het Factuurcongres is inspirerend en hoogwaardig. Adjiedj Bakas, een van de bekendste trendwatchers van Nederland geeft zijn toekomstvisie op e-factureren, digitalisering en beveiliging. Ook wordt uitgebreid stilgestaan bij FiNBOX: de vernieuwde Digitale Nota.

Praktijkpresentaties

Tijdens vijftien hoogwaardige praktijksessies brengen we u herkenbare voorbeelden van praktijksituaties waarmee u direct aan de slag kunt. Bovendien kunt u sessies verwachten van overheidsdienst Logius en vele andere praktische manieren om e-factureren voor uw organisatie voordelig te laten zijn!

Informatiemarkt met referentiegesprekken

Op de informatiemarkt kunt u kennis maken met tientallen exposanten op het gebied van e-factureren, factuurautomatisering en betalingen. Zij kunnen u uitgebreid informeren over de producten, diensten en oplossingen die voor u geschikt zijn. De referentiegesprekken vormen een nieuw onderdeel: concreet geïnteresseerde bezoekers mogen gebruikers van e-factureren of factuurautomatisering vragen naar hun ervaringen met bepaalde dienstverleners.

Factuurmonitor

Elk jaar worden tijdens het Factuurcongres de resultaten uit de Factuurmonitor gepresenteerd. Net als in de edities van 2008 en 2010 wordt in de editie van 2012 duidelijk hoe eindgebruikers in Nederland en in Europa omgaan met e-factureren en factuurautomatisering.

Klik hier voor een overzicht van de exposanten tot nu toe.

We hopen u ook dit jaar te mogen ontvangen op het Factuurcongres!

 

Bron: www.factuurcongres.nl