Na enkele weken van intensieve voorbereidingen is het zover. De website van het Huurincasso Congres op woensdag 8 juni aanstaande in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein is online.

HUURINCASSO CONGRES – WOENSDAG 8 juni – NBC CONGRESCENTRUM – NIEUWEGEIN

Het Huurincasso Congres op woensdag 8 juni (www.huurincasso-congres.nl) is exclusief bestemd voor managers wonen, managers huurincasso, managers klantenservice, managers huuradministratie etc. die werkzaam zijn bij een woningcorporatie. Tijdens het congres staat kennisoverdracht van trends en actualiteiten rondom het werkgebied huurincasso centraal.

Denk daarbij aan zaken als procesoptimalisatie, segmentatie, vroegsignalering, samenwerking met GKB en gemeente, passend toewijzen, begeleiding van statushouders, de inzet van innovatieve software etc.

Topsprekers als Prof. Marja Elsinga (hoogleraar volkshuisvesting TU Delft), Arnold Pureveen (CFO De Alliantie) en Jacco Deirkauf (consultant KMPG Advisory) staan garant voor boeiende presentaties. Het congres staat onder leiding van dagvoorzitter Coen Braan. In de komende weken wordt het programma stapsgewijs verder ontwikkeld.

Beperkt aantal vrijkaarten voor woningcorporaties

Bent u verantwoordelijk voor de huurincasso bij een woningcorporatie en wilt u dit congres graag gratis bijwonen? Dat kan. Er zijn een beperkt aantal registratiecodes beschikbaar waarmee u kosteloos aan dit unieke congres kunt deelnemen.

Stuur een mail naar info@nlacademy.nl en vermeld daarbij uw naam, de naam van de corporatie waar u werkzaam bent en uw functietitel. Als u tot de doelgroep behoort, ontvangt u per omgaande een registratiecode waarmee u zich gratis kunt aanmelden.

Wilt u met uw bedrijf als partner deelnemen aan het Huurincasso Congres? Neem dan contact op met Serge van Groningen via serge@nlacademy.nl of 06-29022791 om de mogelijkheden te bespreken.

Graag tot ziens op woensdag 8 juni in het NBC Congrescentrum.

NL-800x200-Huurincasso-Congres-A

Bron: www.creditexpo.nl