Tijdens de dertiende editie van de Credit Expo op donderdag 2 november in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein heeft Laurette Fettig, Teammanager Credit Management & Payments bij E.ON, de felbegeerde VVCM Credit Manager van het Jaar 2017 award gewonnen.

De jury bestond uit Jean Gieskens (Hoofddocent VVCM-Opleidingen CCP, CCC en CCM), Casper Sonnega (Director Collections & Recovery Santander Consumer Finance Benelux BV), Connie Maathuis (Directeur Nederlandse Vereniging van Incasso-Ondernemingen), Jan Ambergen (Treasury Director / Global Credit & Working Capital International Flavors & Fragrances) en Martin van der Hoek (voorzitter VVCM).

Laurette Fettig is ruim 16 jaar actief in Credit Management. Na haar studie Europese Marketing en Management Communicatie heeft zij diverse Credit Management opleidingen en trainingen gevolgd. Dit jaar mogen we Laurette feliciteren met het behalen van haar certificaat Blackbelt in Lean. We vroegen Laurette wat haar aantrekt in Credit Management.

Credit Management is een enorm veelzijdig vakgebied waarin de werking van de gehele keten centraal staat en waarbij het doel is om mensen te laten betalen met behoud van klanttevredenheid. Iedere dag werk ik met een flinke dosis energie samen met mijn team voor het beste resultaat voor alle partijen.

De kiezen van de winnaar was geen eenvoudige opgave voor de jury. Alle kandidaten waren van zeer hoog niveau. Uiteindelijk kan er natuurlijk maar één credit manager winnen. Dat neemt niet weg dat de andere kandidaten eveneens zeer goede prestaties voor het vakgebied hebben neergezet. Graag willen we hen dan ook nogmaals feliciteren en bedanken voor hun inzet en hoogwaardige bijdrage aan het vakgebied credit management:

Henk Heinhuis, Manager Incasso & Debiteurenbeheer Woningstichting Eigen Haard

Ellen Hensbergen, Head Special Servicing Mortgages NIBC Bank

Peter Spruijt, Manager Credit Collection & Invoicing Samskip Multimodal BV

Mede namens de VVCM feliciteert Credit Expo Laurette van harte met deze mooie overwinning en hoopt dat de prijs ook anderen zal stimuleren en motiveren om het veelzijdige vakgebied credit management op de kaart te zetten.

Bron: Credit Expo